Dakisolatie

Wil je een hoger wooncomfort en daarnaast ook jaarlijks besparen op de energiefactuur? Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan voor dakisolatie. Begin met vergelijken en bespaar!

Waarom isoleren?
Dakisolatie is een essentieel onderdeel van elke woning of bedrijfspand. Het zorgt voor een comfortabele leefomgeving, helpt energie te besparen en draagt bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk. In Vlaanderen is dakisolatie ook verplicht voor bepaalde woningen, waardoor het nog belangrijker wordt om een betrouwbare partner te hebben voor deze taak.
Vraag een offerte

Nieuwe dakisolatie

Wij installeren hoogwaardige dakisolatie die voldoet aan de nieuwste energienormen.

Dakisolatie-upgrades

Heeft uw bestaande dakisolatie een upgrade nodig? Wij kunnen u helpen om uw isolatie te verbeteren en zo uw energie-efficiëntie te verhogen.

Advies en consulatie

Wij bieden deskundig advies over de beste isolatiematerialen en -technieken voor uw specifieke situatie.

Voldoe aan de norm en bespaar met dakisolatie
Sinds 2023 is het verplicht dat alle daken van woningen en huurwoningen in Vlaanderen voldoen aan bepaalde isolatienormen. Deze regel is van toepassing op woningen die vóór 1 januari 2006 zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. Dakisolatie is een effectieve manier om aan deze norm te voldoen. Bovendien is het een slimme investering, aangezien je de kosten binnen 3 tot 5 jaar hebt terugverdiend. Dit maakt dakisolatie een zeer aantrekkelijke keuze!
Bekijk premies
Contacteer ons

6 redenen waarom u voor EBA dakwerken moet kiezen

Bij EBA dakwerken is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze uitmuntende service, heldere prijzen en snelle reacties maken ons de beste keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Ontdek waarom u voor ons zou moeten kiezen:
Vakmanschap

Met zorgvuldigheid en precisie voeren we onze projecten uit, zodat u altijd een hoogwaardig resultaat krijgt.

Transparante prijzen

We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Totaalservice

Wij bieden een uitgebreide service aan om zo aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Garantie

Bij EBA dakwerken kunt u rekenen op een duurzame service, met een uitgebreide garantie op al onze dakwerken.

Snel antwoord

Wij begrijpen het belang van een snelle communicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen een dag een antwoord ontvangt.

Snelle service en projectopvolging

We houden u continu op de hoogte van de voortgang van uw project en streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.