Over ons

Ervaar ongeëvenaarde service en vakmanschap met EBA dakwerken. Vakman in het leveren van kwaliteitsrenovaties.

EBA dakwerken is een gespecialiseerde afdeling binnen onze groep die zich specifiek richt op dakwerken. Onze vele specialisten staan dag en nacht voor je klaar, zijn flexibel en werken snel en met plezier, gebruikmakend van duurzame en innovatieve technieken. We garanderen kwaliteit en vakmanschap, zelfs als er snelheid vereist is.
Over EBA dakwerken
Als je in Gent en omstreken aan renovatie denkt, denk je aan EBA dakwerken. We zijn de kwaliteitsreferentie op het gebied van dakwerken en isolatiewerken. We zijn een snelgroeiend familiebedrijf. In de afgelopen jaren hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Om dit te blijven waarmaken, investeren we continu in de opleiding van ons personeel. EBA dakwerken garandeert kwaliteit en vakmanschap, zelfs als er snelheid vereist is.
Totaalaanpak
Onze vele experts zijn goed opgeleid, hebben elk hun eigen specialisatie en blinken uit in klantvriendelijkheid en netheid. Ons uitgebreide team van timmerlieden, isolatiespecialisten, elektriciens, dakwerkers, metselaars en stukadoors behartigen jouw project van a tot z. Samen vormen we een top team dat alle reparaties aankan en een totaalaanpak biedt bij kleine en grote projecten, nieuwbouw en renovatie. We anticiperen op alle scenario's, bieden uitstekende service en lossen eventuele problemen snel op. We zijn zelfs bereikbaar buiten de werkuren.
Renovatie- of nieuwbouwplannen?
EBA dakwerken wordt graag je partner. We zijn gespecialiseerd in dakrenovatie en spelen innovatief en proactief in op alle mogelijke vragen. Een kleine reparatie (loodafwerking van dakkapellen, vervangen van afvoerbuizen, herstellen van dakranden, dakonderhoud), dakwerken én de schoonmaak na de werken: dankzij ons heb je genoeg aan één bedrijf.
Prijstransparantie
Vraag je bij ons een offerte aan? Wij reageren binnen 24 uur. Ons team biedt je vervolgens een offerte op maat aan. Daarbij streven we naar maximale transparantie. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten. Na goedkeuring van de offerte plannen we een datum zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen worden uitgevoerd. In geval van nood, bijvoorbeeld bij schade aan je dak door een storm, is er geen wachttijd en beginnen we direct.
Vakmanschap en service
Of het nu gaat om een groot of klein project, ons doel is altijd om een tevreden klant te hebben. We gaan graag een stap verder om dit te bereiken. Naast vakmanschap, blinken onze medewerkers uit in klantvriendelijkheid en netheid. We doen er alles aan om stof in je woning te vermijden door kieren en gaten af te dekken en waar mogelijk stofdoeken op te hangen, zodat je weer terug kunt keren naar een schoon huis.
Vraag een offerte
Contacteer ons

6 redenen waarom u voor EBA dakwerken moet kiezen

Bij EBA dakwerken is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze uitmuntende service, heldere prijzen en snelle reacties maken ons de beste keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Ontdek waarom u voor ons zou moeten kiezen:
Vakmanschap

Met zorgvuldigheid en precisie voeren we onze projecten uit, zodat u altijd een hoogwaardig resultaat krijgt.

Transparante prijzen

We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Totaalservice

Wij bieden een uitgebreide service aan om zo aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Garantie

Bij EBA dakwerken kunt u rekenen op een duurzame service, met een uitgebreide garantie op al onze dakwerken.

Snel antwoord

Wij begrijpen het belang van een snelle communicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen een dag een antwoord ontvangt.

Snelle service en projectopvolging

We houden u continu op de hoogte van de voortgang van uw project en streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.