Plaatsen dakramen

Dakramen brengen extra licht naar je zolder, waardoor je ongebruikte ruimte kan omtoveren tot een nuttige kamer. Of het nu een hobbykamer, werkkamer of slaapkamer wordt, dakramen bieden oneindig veel mogelijkheden.

Verschillende soorten dakramen
Er zijn diverse dakramen beschikbaar, elk met hun unieke functies en voordelen. Of u nu op zoek bent naar een kantelraam, een dakraam voor een plat dak of een balkonvenster, er zijn opties die passen bij uw behoeften. EBA dakwerken bespreekt hieronder enkele opties:
Contacteer ons

Kantelramen

Kantelramen, typisch gekend als Velux ramen, draaien 180° rond een centrale as. Ze zijn geschikt voor dakhellingen tussen 15 en 90° en hebben een handige ventilatieklep. Dit maakt ze veilig en makkelijk schoon te maken.

Uitzetramen

Uitzetramen, met scharnieren aan de bovenzijde, openen maximaal 45° naar buiten. Deze zijn ideaal voor dakhellingen tussen 15 en 55° en hebben ook een ventilatiestrook.

Dakkoepels

Voor platte daken zijn dakkoepels een goede keuze. Ze kunnen op maat worden gemaakt en zijn voorzien van elektrische bediening. Ze creëren een lichte en ruime uitstraling.

Veelgestelde vragen

Wat bepaalt de prijs van een dakraam?

De prijs wordt bepaald door het type en de grootte van het raam, materiaalkeuze, afwerkingsopties en de toegankelijkheid voor installatie.

Hoe isolerend zijn nieuwe dakramen?

Dakramen zijn tegenwoordig standaard voorzien van hoogrendementsglas. Dit zorgt voor goede isolatie en met zonwerend glas wordt overhitting voorkomen.

Wie kan een dakraam installeren?

Hoewel een doe-het-zelver een dakraam kan installeren, is het raadzaam om een erkende dakwerker zoals EBA dakwerken in te schakelen om de garantie van de ramen en je dak te waarborgen.

Contacteer ons

6 redenen waarom u voor EBA dakwerken moet kiezen

Bij EBA dakwerken is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze uitmuntende service, heldere prijzen en snelle reacties maken ons de beste keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Ontdek waarom u voor ons zou moeten kiezen:
Vakmanschap

Met zorgvuldigheid en precisie voeren we onze projecten uit, zodat u altijd een hoogwaardig resultaat krijgt.

Transparante prijzen

We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Totaalservice

Wij bieden een uitgebreide service aan om zo aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Garantie

Bij EBA dakwerken kunt u rekenen op een duurzame service, met een uitgebreide garantie op al onze dakwerken.

Snel antwoord

Wij begrijpen het belang van een snelle communicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen een dag een antwoord ontvangt.

Snelle service en projectopvolging

We houden u continu op de hoogte van de voortgang van uw project en streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.