Problemen met uw dak?

Een stevig dak boven ons hoofd is iets waar we vaak niet bij stilstaan, maar het is een essentieel onderdeel van ons comfort en veiligheid. Wanneer er iets misgaat, kan dat ernstige gevolgen hebben. Op zo'n moment heeft u een betrouwbare en ervaren partner nodig, en dat is precies waar EBA dakwerken voor staat!

Nood aan herstelling?

Sta eens even stil bij wat uw dak dagelijks moet doorstaan: neerslag, zonlicht, vallende bladeren, vogelpoep, wind, erosie, uitlaatgassen, enzovoort. Deze factoren kunnen allemaal schade veroorzaken aan uw dakbedekking, dakgoten, loodafwerking of afvoerbuizen.

Daarom is het cruciaal om uw dak in optimale staat te houden. Dit geldt ook voor het onderhoud en de reparatie van uw schoorsteen. Bij EBA dakwerken werken we met de beste vakmensen, materialen en machines! We zijn gespecialiseerd in diverse technieken zoals houten dakconstructies, metalen dakbedekking, tegelpannen, natuurleien, groendaken, en nog veel meer.

Werken op daken en op hoogte vereist specifieke kennis over veiligheid en efficiëntie. Daarom is het belangrijk om deze taken over te laten aan een professional in plaats van zelf aan de slag te gaan. Als u zelf probeert deze taken uit te voeren zonder de nodige ervaring, kan dit leiden tot verdere schade en problemen. Met EBA dakwerken aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat alles perfect wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte
Waarvoor kun je nog bij ons terecht?

Dakgoten herstellen

Dakgoten en afvoerbuizen hebben het zwaar te verduren. Het is daarom belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en eventuele schade tijdig te repareren. Zo voorkomt u verstoppingen en, nog erger, lekkages en scheuren.

Meer informatie

Daken ontmossen

Mos op uw dak kan op termijn schade veroorzaken. Wij verwijderen mos op afspraak en tijdens een jaarlijks onderhoud.

Meer informatie

Onderhoud + kleine en grote reparaties

EBA dakwerken is dé referentie voor kwaliteit als het gaat om daken in de regio rond Gent. Van nieuwbouw tot renovatie, wij staan voor u klaar.

Meer informatie
Contacteer ons

6 redenen waarom u voor EBA dakwerken moet kiezen

Bij EBA dakwerken is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze uitmuntende service, heldere prijzen en snelle reacties maken ons de beste keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Ontdek waarom u voor ons zou moeten kiezen:
Vakmanschap

Met zorgvuldigheid en precisie voeren we onze projecten uit, zodat u altijd een hoogwaardig resultaat krijgt.

Transparante prijzen

We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Totaalservice

Wij bieden een uitgebreide service aan om zo aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Garantie

Bij EBA dakwerken kunt u rekenen op een duurzame service, met een uitgebreide garantie op al onze dakwerken.

Snel antwoord

Wij begrijpen het belang van een snelle communicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen een dag een antwoord ontvangt.

Snelle service en projectopvolging

We houden u continu op de hoogte van de voortgang van uw project en streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.