Problemen met uw dakgoten?

Dakgoten moeten vaak heel wat weerstaan. Ze worden blootgesteld aan regen, sneeuw, bladeren, wind en vuil. Als u dit verzuimt, kunt u uiteindelijk te maken krijgen met verstopte buizen of, nog erger, lekkages en scheuren.

Belang van dakgoten

Zoals eerder vermeld, zijn er diverse factoren die het noodzakelijk maken om uw dakgoten regelmatig te laten onderhouden. Als u een onderhoudsbeurt plant, is het raadzaam om tegelijkertijd uw dakgoten te isoleren. Dakgootisolatie is cruciaal om zoveel mogelijk koudebruggen te elimineren. Koudebruggen kunnen de kou binnenlaten, wat de effectiviteit van uw dakisolatie ondermijnt.

Dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Zink, kunststof en koper zijn de meest voorkomende materialen, maar ook de vraag naar dakgoten in EPDM of rubber neemt opvallend toe. Niet iedereen is echter fan van rubber als basismateriaal voor een dakgoot. U kunt hier meer lezen over de verschillende materialen voor dakgoten.

Weet u niet zeker welk materiaal u voor uw dakgoot moet kiezen? Laat u dan adviseren door dakwerkenspecialist EBA dakwerken. Wij staan voor u klaar met deskundig advies en ondersteuning, van offerte tot nazorg. Aarzel niet om ons vrijblijvend om advies en/of een offerte te vragen.

Vraag een offerte
Waarvoor kun je nog bij ons terecht?

Dakgoten herstellen

Dakgoten en afvoerbuizen hebben het zwaar te verduren. Het is daarom belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en eventuele schade tijdig te repareren. Zo voorkomt u verstoppingen en, nog erger, lekkages en scheuren.

Meer informatie

Daken ontmossen

Mos op uw dak kan op termijn schade veroorzaken. Wij verwijderen mos op afspraak en tijdens een jaarlijks onderhoud.

Meer informatie

Onderhoud + kleine en grote reparaties

EBA dakwerken is dé referentie voor kwaliteit als het gaat om daken in de regio rond Gent. Van nieuwbouw tot renovatie, wij staan voor u klaar.

Meer informatie
Contacteer ons

6 redenen waarom u voor EBA dakwerken moet kiezen

Bij EBA dakwerken is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze uitmuntende service, heldere prijzen en snelle reacties maken ons de beste keuze voor al uw dakwerkzaamheden. Ontdek waarom u voor ons zou moeten kiezen:
Vakmanschap

Met zorgvuldigheid en precisie voeren we onze projecten uit, zodat u altijd een hoogwaardig resultaat krijgt.

Transparante prijzen

We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Totaalservice

Wij bieden een uitgebreide service aan om zo aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Garantie

Bij EBA dakwerken kunt u rekenen op een duurzame service, met een uitgebreide garantie op al onze dakwerken.

Snel antwoord

Wij begrijpen het belang van een snelle communicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen een dag een antwoord ontvangt.

Snelle service en projectopvolging

We houden u continu op de hoogte van de voortgang van uw project en streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.